top of page

O kursu

Tzolkin kalendar online kurs je edukativno i transformativno iskustvo koje nudi uvod u duboki svet svetog majanskog kalendara. Nakon završetka ovog kursa dobićeš sveobuhvatan pregled značaja ovog kalendara, kao i praktične veštine i znanja koja možeš da integrišeš u svoje svakodnevne duhovne prakse.

 

Dobićeš inspiraciju i osnažićeš se da koračaš napred sa obnovljenim osećajem svrhe i smera u tvom životu. ​ Kurs se bavi ciklusima i energijama povezanim sa kalendarom, omogućavajući ti da stekneš vredne uvide u sopstveni život i sopstvena putovanja.

 

Tzolkin kalendar istražujemo detaljno, sa fokusom na njegovu strukturu i značenja. Razumevanjem ciklusa i energija, moći ćeš da ga koristiš kao moćno oruđe za samo-sećanje i samo-prihvatanje. ​Tokom kursa, imaćeš priliku da praktikješ vežbe koje će uključivati korišćenje materijala, kartica, pitanja i radnih listova, koji su pažljivo odabrani kako bi poboljšali celokupno iskustvo učenja i omogućili ti da u potpunosti prihvatiš transformativnu moć ovog drevnog alata.

 

Kurs se sastoji od 55 lekcija koje možeš prelaziti u svom tempu. Kurs je zauvek tvoj. Stojim ti na raspolaganju za pitanja i diskusije. Pogodan je za pojedince na svim nivoima iskustva i znanja i obećava da će biti zanimljivo i prosvetljujuće iskustvo.

bottom of page