top of page

Dobro došli u novi TZOLKINOV SPIN

Unutrašnje putovanje od 260 dana. Kombinacija nauke, umetnosti i spiritualnosti. Staza kreacije od rodjenja do prosvetljenja. Od Crvenog Magnetnog Zmaja do Žutog Kosmičkog Sunca. I tako u krug. Iz izgubljenih svetova u današnji svet na planeti Zemlji. Mistični opis naše migracije - putnika kroz vreme koji su postali putnici kroz prostor. Zaboravili smo ko smo i odakle smo došli. Tzolkin će nas probuditi iz amnezije.


Tzolkin je mesto gde časovnici ne postoje. Nema merenja, nema štoperica, nema trke. Ovde takmičenje prestaje. I počinje sklapanje. Sklapanje mozaika savršeno nesavršenog bića. Organizacija prividnog haosa našeg života i izlazak iz lavirinta mentralnih iluzija.


Tzolkin nosi moć mudrosti koju možemo da koristimo svakodnevno. Pruža nam bolje razumevanje sebe, svojih sklonosti, izazova i darova. Izražava fluidne, spiralne cikluse životne energije koja se neprekidno kreće kroz prostor i vreme i prati evolutivni proces onog ko ga koristi. Tzolkin je mapa naše stvarnosti.Tzolkinov ciklus traje od 03.02. do 20.10.23. godine.

Detaljno o Tzolkinu možeš da čitaš ovde.


Gregorijanski kalendar, koji je trenutno najrasprostranjeniji kalendar naše civilizacije, zasniva se na fizičkim fenomenima planete koja obilazi Sunce svakih 365 dana i osnova je našeg koncepta vremena. Naša civilizacija posmatra vreme kao izmereno kretanje mase i energije kroz prostor. To znači da je svest naše civilizacije usredsređena na fizički dokaz, što rezultira materijalističkim pogledom na stvarnost. Do sada, čovek je bio zainteresovan da osvoji spoljni svet. Uz nauku i tehnologiju, uradili smo toliko toga. Ipak, veoma brzo, shvatili smo da osvajanje eksternog neće srediti naše živote. Svet je udobniji nego ikada. U isto vreme, stresnije je i neizvesnije nego što je ikada bilo. Kako su se borbe i patnje povećavale, povećavalo se i interesovanje za unutrašnji svet. Ogroman je korak čovečanstva ka samo-osvešćivanju. Ako se ovaj proces nastavi, ako se ovaj interes produbljuje u svakom čoveku na planeti, pronaći ćemo rešenja za izazove sa kojima se suočavamo, kako individualno, tako i kolektivno.


Od svih neispitanih pretpostavki i kriterijuma na kojima zasnivamo i merimo svoj svakodnevni život, daleko najveći i najdublje neispitan je instrument i institucija poznata kao gregorijanski kalendar, koji se koristi širom sveta kao službeni standard. Šta je gregorijanski kalendar i odakle potiče? Zašto ga nastavljamo koristiti? Kakav je odnos između kalendara i ljudskog ponašanja? Da li je Gregorijanski kalendar najbolji izbor kalendara za naš svet? Besplatan ebook na ovu temu možeš skinuti ovde.


Prema Tzolkin kalendaru, svaki dan u Kreaciji ima svoju svetu energiju, koja se prožima kroz našu vidljivu i nevidljivu stvarnost. Postoji 260 različitih kombinacija - 20 Gospodara Dana (solarni pečati) i 13 Frekvencija (galaktički tonovi), poslatih iz Centralnog Sunca naše galaksije. Centralno Sunce naše galaksije Maje nazivaju Hun' Nab Ku, što znači - davalac pokreta i mere. Svaki od 20 Gospodara Dana ima svoj karakter i svaka od 13 Frekvencija ima svoj ritam akcije. Ova kombinacija daje svakom danu "ličnost" i "nameru". Kombinacija solarnog pečata i galaktičkog tona naziva se Kin. Svaki kin je jedan dan u Tzolkinovom ciklusu od ukupno 260. Svi smo rodjeni na jedan od ovih 260 dana. Tog dana rezonirali smo sa jednim solarnim pečatom i jednim galaktičkim tonom i dobili svoj lični kin, odnosno svoj galaktički potpis. Ako želiš da saznaš ko je gospodar tvog dana i na kojoj frekvenciji, prijavi se za galaktičku ličku kartu ovde.


Kada uskladimo svoje aktivnosti i namere sa energijama dana, bićemo u toku sa kreacijom i biće nam lakše da ostvarimo svoje ciljeve. Svaki dan ima energiju koja podržava različite delove našeg bića. Moderna primena ovog drevnog znanja može nas voditi kroz našu jedinstvenu mapu i odnosi se na različite aspekte kroz koje smo izabrali da prođemo u ovom životu, našu svrhu i misiju, izazove i odnose, želje i snove. Ali da bismo tu mapu i razumeli, moramo lično iskusiti Tzolkinovu magiju. Moramo da budemo svedoci korelacija događaja i ljudi u našem svakodnevnom životu, dekodiranih tonovima i arhetipovima. Moramo da se "upletemo u niz neverovatnih sinhroniciteta i da osetimo moć koju nam ova mapa daje dešifrujući ih za nas.


Iako ima moć da nas poveže, Tzolkin je veoma lični kalendar. I pošto dešifruje naše najdublje misli i emocije usred naših životnih iskustava, sigurno ćeš razviti veoma prisan odnos sa njim i pokrenuti niz sinhroniciteta koji postaju vidljivi kroz ovu mapu. Najbolji deo Tzolkina je zapravo što je putovanje kroz njega igra i zabava. Mnogo je lakše i jednostavnije nego što se čini. Čak i ako ne znaš apsolutno ništa o ovome, talas možeš da zajašeš već danas, tako što ćeš pripremiti crvenu. plavu, žutu, zelenu i ljubičastu bojicu i početi da koristiš SINHRONAR - zabavan, edukativan, introspektivan, mističan, transformativan i inspirativan alat koji će ti pomoći da dodješ od znanja do mudrosti i iskusiš magiju života. Pored Tzolkinovog ciklusa od 260 dana, Sinhronar prati i Kalendar 13 luna, ciklus od 365 dana.


Često će informacije koje dobijaš iz Tzolkina biti čisto intuitivne. On pruža odgovore direktno iz centra, zaobilazeći filter analitičkog uma. I kako ulaziš dublje u ovo iskustvo, ne možeš a da se ne sinhronizuješ sa prirodnim ritmom vremena. A onda, usklađen sa vibracijama prirode, osećaćeš se osnaženim, svesno surfujući kosmičkim talasima evolucije.


S ljubavlju,

Milly MirrorWitchZa dnevne energije, priključite mi se na Instagramu


52 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page