Beli Severni Zamak Prelaženja

castle.png

KIN 53 - 104

10.07. - 30.08.

OPLEMENJIVANJE

proces organizacije

dvorana smrti

Sinhronar izlazi jednom u 13 dana

pogodan je za štampu 14x14cm

Sinhronar je crno-beli, tako da pripremite crvenu, plavu, žutu i zelenu bojicu

image_processing20200424-15418-yrq22k.png

Sinhronar prati 13 dana Kalendara 13 luna (ciklusa od 365) i Tzolkina (ciklusa od 260).

Ako pratite korake Začaranog vala, otvorićete prostor da se isceljujete, dolazite do a-ha momenata, učite Tzolkin-a i Kalendar 13 luna, prepoznate obrasce, kako u kalendarima, tako i u svom životu, prigrlite energije koje su vam ponudjene i naučite da se prepustite talasu. I sve to kroz igru. Surfovanje postaje zabavna vožnja, a opiranje i padanje fragmenti prošlosti. 

Sinhronar prati 13 dana Kalendara 13 luna (ciklus od 365) i Tzolkin (ciklus od 260). Svaki dan nosi odredjenu energiju - godina u kojoj se nalazimo, mesec i njegova totem životinja, značenje nedelje, akcija i značenje dana, pečat dana, ton dana, energija vala, energija zamka itd. Ponudjeni su nam odredjeni alati. Naravno, nije do alata - do nas je. Ali ako već imamo pomoćnike, zašto ne bismo iskoristili njihove kvalitete i bili svesni njihovih slabosti. 

13-moons-turtle copy.png
logo.png
Val Belog Spojitelja Svetova.png

preuzmi

Preuzmite uputstvo i Sinhronar. Brzo ćete ući u štos. Jednostavnije je nego što izgleda, Ne komplikujte. Primenite odmah ono što možete. Ako ste istrajni i prisutni, vrlo brzo sve će doći na svoje mesto.  Igrajte se i setićete se. 

Radionica ZAČARANI SAN-2.png

Šta je Začarani val?

ZAČARANI VAL

ciklus od 13

13 x 20 = 260

klikni na sliku da je uvećaš

13 tonova kreacije zajedno formiraju kosmologiju pokreta, a kosmologija pokreta se zove Začarani val. Bilo koji proces može biti završen u okviru začaranog vala, prateći energije 13 tonova. Pristupajući Začaranom valu kao nizu od 13 koraka, dobijamo smernice za ostvarenje bilo koje ideje ili projekta koje želimo da manifestujemo u svom životu. 

Prvi kin inicira val i odredjuje temu i svrhu

za narednih 13 dana.

Nalozi za akciju vala imaju formu kretanja kroz kapije, odaje i kule.

Svaki Začarani val je jedna četvrtina Zamka.

Val se može upotrebiti za planiranje akcija u bilo kom vremenskom ciklusu od 13 dana, 13 meseci, 13 godina. Začarani Val u kojem smo rodjeni je ciklus od 13 dana koji simbolično predstavlja portal kroz koji smo došli na ovaj svet. Broj našeg galaktičkog tona označava dan kada smo rodjeni u ciklusu od 13 dana. Prvi dan našeg vala pokazuje našu životnu svrhu - zbog čega smo ovde. Naš lični kin predstavlja našu misiju (solarni pečat) i način na koji ostvarujemo svoju svrhu (galaktički ton). Ostali kinovi su naši životni saputnici i svaki od njih nam donosi važnu poruku. Kinovi unutar našeg vala prepliću se sa našim ličnim kinom stvarajući predivan tok koji nam pomaže da ojačamo svoje jezgro, pronadjemo skrivena blaga u sebi i promenimo ono što nam više ne služi.

ištampaj pdf dokumente

pronadji u Tzolkin-u svoj val

nacrtaj i oboji svoj val rodjenja